Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

Έδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας ο Νίκος Χατζηνικολαου χθες με καλεσμένη την Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή του. #enwpiosenwpiw @nchatzinikolaou

Έδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας ο Νίκος Χατζηνικολαου χθες με καλεσμένη την Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή του. #enwpiosenwpiw @nchatzinikolaou

Μια συνέντευξη βγαλμένη από μια άλλη καλή εποχή της τηλεόρασης ήταν η χθεσινή της Κάτιας Δανδουλάκη στον Νίκο Χατζηνικολαου.

Από τη μια η λάμψη, το ήθος και η παιδεία της καλεσμένης και από την άλλη η μαεστρία του δημοσιογραφου να κατευθύνει την συνέντευξη σε όλες τις πτυχές της προσωπικότητας της Κάτιας Δανδουλάκη έφεραν το αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό να δει μια εκπομπή που ήταν ταυτόχρονα και σημερινή αλλά και βγαλμένη από μια άλλη πιο ρομαντική τηλεοπτικά εποχή.

Η συνέντευξη θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία μας σαν μια από τις καλύτερες στιγμές του Νίκου Χατζηνικολαου στην ελληνική τηλεόραση και θα αποτελεί μια απόδειξη ότι αν θέλουμε, υπάρχει χώρος άπλετος και για μια άλλου είδους τηλεόραση πιο σοβαρή πιο αξιόλογη και πιο σημαντική από την σημερινή κατάντια του άρπα κολα και του ανούσιου δημοσιογραφικού χαβαλέ από τον οποιο κατακλύζονται οι περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές που συνήθως αναγκαζόμαστε να δούμε σαν τηλεθεατές.

Μπραβο Νίκο.

kalinda

Πρώτο μέρος

 

Δεύτερο μέρος

Τρίτο μέρος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s